10 September

Igår så hände det så otroligt mycket. Men jag ska försöka berätta det så kort jag kan.
Lite i 3 så kom Lina, Lovisa och Markus och hämtade mig för vi skulle till Borrby och kolla på dressyrtävlingar där. Det skulle vara knockout men de andra lagen hade strukit sig så ösrk gick vidare automatiskt. Men dom red ända sina program och blev bedömda osv.
Sen följde jag med Lina och Lovisa till stallet för dom skulle rida. Så vi lastade Zorro och Bobbo och åkte i väg till ridhuset. Där red dom i ca 1 timme sen åkte vi hem igen. Väll hemma märker vi att Nicko inte ser alls frisk ut så vi ringer veterinär och rådfrågar vad vi skulle göra.

Mamma kom och hämtade mig vid halv tio och på vägen hem kör vi på en grävling. Den slog i sönder hela framdelen på bilen så när vi vände och körde tillbaka låg där en massa plåtar och grejer på vägen som hade slagits i sönder. Men vi kunde iaf köra den sista biten hem. Väll hemma kollade jag lite på tv och åt.

Fast jag varit igång hela dagen så var jag inte trött när vi kom hem. Så när klockar var halv 11 tog jag på mig träningskläderna och joggade runt hela byn. När jag kom hem ifrån min jogging tur duschade jag och sen kunde jag sova gott ända fram till lite över 8 då jag vakande av mig själv.
Nu ska jag ut och jogga igen blir en mil runda sen blir det bara chill resten av dagen.

MoaAndersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0