bloggen .. ??

Nu har jag inte bloggat på över en månad. Jag har ingen blogglust längre. Har varit sjuk sen i söndes kväll och varit hemma från skolan hela veckan. Men nu är det lov så jag har tid att vila upp mig. Senare i dag blir det en sväng till stallet. Blir en skritt tur i skogen med Lina.
Jag har kommit fram till att jag ska sattsa på hästarna till 100% nu. Men det är svårt då jag vill satsa på hoppning och har en sköthäst som tycker hoppning är skit tråkligt. Nicko är underbar en riktig ängel. Men han är helt fel ponny för mig. Han är en dressyrponny på 18 år. Han har ingen framåt bjudning och är allmänt seg. Jag vill hoppa!
Men tiden går fort och det är snart gymnasiet. Min dröm är att komma in på Bollerup och gå naturbruk inriktning häst. Kanske hade det varit smartare att gå Naturvetenskap inriktning häst men jag kommer inte palla allt plugg. Jag är redan skoltrött och jag går bara nian.
Men min dröm om att få en egen häst går inget vidare. Mamma ser egen häst som en belastning medans jag ser det som en möjlighet. Men nästa sommar då jag ska börja gymnasiet, då flyttar jag förhoppningsvis till bollerup. Det känns som att nästan alla hästtjejer på bollerup har egen häst. Jag vill inte sitta där själv och kolla medans alla andra rider ut och tränar tillsammans. Mina föräldrar kommer aldrig att förstå.
Men till bloggen igen ... asså jag vet seriöst inte hur jag ska göra med den. Jag har ingen lust att fortsätta samtidigt som jag inte vill sluta.    

RSS 2.0