Hoppträning

Ikväll har jag hopptränat för Kattis och det gick sådär.
Vi hoppade en enkel bana på ca 1m.
Laddar up lite bilder och filmer i morgon.

MoaAndersson


Löpar rekord för mig!

I går kväll gick jag ut för att springa en runda. Men rundan blev inte så liten för jag slog mitt löpar rekord som innan var 11,5 km. Jag sprang nämligen 18 km igår vilket jag tycker är helt galet långt. Kan inte fatta nu att jag faktiskt sprang så långt. Men det gjorde jag och jag känner mig väldigt duktig. Men när jag sprungit typ 8 km så kommer jag in i andra andningen och då bara går mina ben av sig själv och jag känner inte av att jag springer. Fast det bara var 16 grader ute så sprang jag bara i sportbh och shorts vilket jag tycker är det skönaste och bekvämaste att jogga i. Dessutom började det dugg regna när jag sprungit typ 1,5 mil och det var riktigt skönt. Men det bästa av allt var att jag vaknade i dag utan träningsvärk!

MoaAndersson


Nu ska jag....

... ut och springa så nu vet ni det


karm (:


Min Sommaren 2011 :D
Malmö festivalen

I fredes åkte jag och Hanna till malmöfestivalen och det var sjukt kul. Vi började kvällen med att äta på en mongolisk resturang och efter det så gick vi in på festivalen och stannade där hela kvällen och halva natten. Vi lyssnade på mohamed ali, Maskinen, The Ark och så såg vi någa killar som skatade och typ lite annat. Vi åkte hem halv två iaf, och sen sov Hanna hemma hos mig.


Hanna och jag inne på mongolien resturangens toalett :)


Min dag

Idag red jag Nicko från sommarbetet till gården för i mogron kommer tandläkaren.
Så Nicko får stå hemma i hagen under natten. Annars har jag inte gjort något annat i dag men än varit i skolan.
Imorgon ska jag och hanna till Malmöfestivalen. Hoppas det blir en helt awsome kväll asså.
Någon mer som ska till malmöfestivalen i morgon ?

MoaAndersson <3


Gårdagens träning :D


MoaAndersson (L)


Hoppträning för Katarina


Nu ikv har jag tränat för Kattis och det gick riktigt bra, lärorikt och rolig men det är det alltid. Vi hoppade både oxer och trippelbarr och gjorde en lite bana av de. Jag red Martini som är en skimmel på kanske 150/155 mankhöjd. Han hoppar i alla lägen och det är så skönt i med att både Nicko och Mint vägrar jätte oftat. Så jag kan konsentrera mig mer på min egen sits och vägen efter hindret osv. Hinder höjden på dagens träning la runt 90cm skulle jag gissa på. Vi avslutade ridpasset med en uteritt vilket vi alltid gör när det är fint väder.

Moa Andersson <3


Nu ska jag snart dra till stallet ...

.. så nu vet ni det. Hoppträning som vanligt! Update ikv :D


MoaAndersson<3


Träningstävling på Bollerup

I Söndes var jag uppe med tuppen. Hanna och hennes pappa skulle tävla i Bollerup och jag följde med såklart. dom tävlar Western med deras QH Wilma och jag var lite av hennes hästskötare. Men jag satt mest på läkatren och var papparazi. Har gjort en film på några av bilderna och videorna som jag fotta och filma. Enjoy!
MoaAndersson


Dagens träning
Fredagsmys med datan

I går började vi skolan och det var inte så kul precis. Men dessa två första dagarna har varit chill. Vi fick vårt nya sheman i dag och det var inte precis bra. Men det var bara preliminärt så jag hoppas verkligen dom ändara det. Annars har dagen i skolan varit chill som jag skrev precis. Började dagen med statsorgingtering och då blev vi indelande i grupper som skulle innehålla en 7:a, en 8:a & en 9:a. Men jag och hanna fick samma karta så vi teamworkade. Våra grupper tillsammans blev typ awsome för 8:orna ägde. Haha!! Efter det hade vi typ spökboll och lite andra omogna lekar. Annars så var det typ bara snack och raster hela dagen. Väll hemma åkte jag till Nicko och red en pass i hagen. Han var jätte duktig jag är jätte stolt över honom. Hela kvällen har jag varit hos mormor, kom hem för typ en halvtimme sen. Nu är det bara fredagsmys med datan elr det är inte fredag längre men ändå. Pusspuss!!

Back På Ridklubben

Nu är äntligen terminen igång. Jag blir så glad varje gång jag sätter mig i bilen och vet att jag ska till ridskolan. Jag älskar min ridklubb, den är så liten och gullig och bra. Alla vet vem man är lixom.
Jag går i en hoppgrupp så det var som alltid hopning på shemat. Jag red D-ponnyn Pappis och det gick faktiskt ganska bra. Vi tränade stuts och lite olika kombinationer. Riktigt rolig lektion tyckte jag. Så skönt att vara tillbaka på ridklubben igen, i dag insåg jag hur mycket jag längtat efter Kattis träningar!


Pappis (L)


Min underbara Nickolaj

Nicko är inte min men det känns faktiskt så.
Det går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den ponnyn.
Han är så underbart snäll så det är helt galet.
Vad du är söt min kära lilla ponny
Vad du är snäll min kära lilla häst
Du säger ingenting min kära lilla ponny
Men du är den jag gillar bäst!


Inte som planerat!

Som jag skrev innan tänkte jag träna lite galopp ombyte i dag. Men så blev det inte. Jag gav mig in i skogen och hittade en ny väg. Så jag red på den vägen och efter typ 40 min kommer jag fram till ett helt nybyggt hus med nedgrävd pool. Så då tänkte jag att nu måste jag snart komma ut på en större väg. Men den grusvägen blev bara mindre och mindre. Efter typ 15 minuter trav och galopp på den lilla vägen börjar den bli lite större. Och efter några minuter till kommer jag fram till en gård med Fjordingar. Där ser jag en tjej som kommer gående mot mig och säger '' men kolla här kommer ju Nicko''. Och denna tjejen har jag aldrig sett innan men jag frågade om vägen jag red på gick till bokeberg. Och då sa hon att jag bara skulle fortsätta rakt fram så kom jag ut vid vita sten. Och vita sten visste jag sedan innan var det låg. Så då insåg jag att jag hade 25 minuters ridning innan jag var vid betet. Så det blev inte ritktig som planerat men vad gör det! Jag vet fortfarande inte vem tjejen som jag träffade var. Men hon kände igen Nicko dirr. Det blev en lång tur i skogen och det var härligt!
Nu så ska jag ner och dusha o äta sen ska jag hon hanna kolla bio. Filmen heter bridesmaids, hoppas den är bra :)Min dag i dag :)

Nu ska jag åka till hästarna, nicko ska ridas. Det blir ingen hoppning i dag heller i med att det regnade 20 mm i går så underlaget är alldeles för vått. efter jag ridit i dag skulle jag hjälpa Lina att måla om stallet men färgen var slut så hon skulle inhandla mer i mogron. I dag ska jag träna galopp ombyte. Han har varit jätte svår att göra det med nu på sista tiden, Ingen aning om vad det beror på.
Sen ska jag och Hanna på bio i tommelilla ikv. Tror det var någon komedi om jag inte har helt fel för mig. Kommer inte i håg vad den hette men hoppas den är bra. Nu ska jag dra till stallet.
Pusshaj!Moa Like!

Dagens Hiss!

Jag tänkte hissa detta shabreket idag. Hittade dessa nyss och tyckte det jag grymt snyggt. Lite fräsiga färger som jag gillar. När det gäller scapa schabrak i allmänt är inget stort fan av schabraken med den stora 3:an. Tycker märket på dom är för stora men dessa är mer min smak.
Moa Like!En Galen vecka

Som ni kan har läst på fjollornas.blogg.se så har jag bott hos Hanna en vecka då hennes föräldrar varit i Tyskland. Den veckan blev grym ! har klippt i hopa lite bilder till en video så här kommer den!Nu ska jag ut och springa i regnet... Ikv blir det hiss / diss!


Ridning i ös regn

I dag red jag Nicko och det ösregnade bokstvligt talat, men vi hästmänniskor klarar det också. Det är bara att ta på sig regnkläderna och rida iväg :)


Som ni förstår är dessa bilderna inte ifrån dagens ridtur. 
Men det är iaf jag och Nicko :)


The horsegirl is back

Har massa saker att berätta för er i dag! Tävling nästa lördag i hoppning. Och i morgon ska Lina som äger Nicko åka och kolla på en hopphäst. Hoppas hon köper den, för det blir jag som ska hoppa den! I dag så var hästarna på rymmen men det gick snabbt och smidigt att få in dom igen. Hoppade nicko i söndes och det gick otroligt bra för han värgade inte en ända gång. Behöver fler såna bra träningar innan tävlingen nästa helg. skolan börjar nästa torsdag... såå tråkigt !! Men här kommer lite bilder i från söndagens träning :)


/Moa


Fjollornas på youtube !!

Jag och min kompis har skaffat en youtubekanal där vi lägger upp typ allt vi gör. Besök den för den är bäst ! :D*länk*
http://www.youtube.com/user/fjollornas?feature=mhee


Hej alla !

Dålig update .. jag vet! Men jag orkar inte blogga så här på sommaren. Man vill bara sola och va med sina kompisar. Och så har jag och min kompis Hanna startat en blogg tsm. Fjollornas.blogg.se ! Grym blogg ni måste besöka den ALLA! :D

 
Jag och Mia. Världens sötaste B-ponny. Hon har ett underbart temerament!
SuperDuperSöt
/Moa


RSS 2.0